090930

Hej hopp. Har precis satt in en äppelkaka i ugnen. Ska bli gott o äta den till idol sen :)  Har inte haft tid o blogga nu på några dagar. Men nu tror jag faktiskt att jag har tid att blogga i några dagar. Tänkte börja med att skriva att jag, baby, mamma och syster va på öland i helgen. Vi hade helt okej väder och fick se en hel del saker. Så helgen va kanon. Baby och jag tog även lite bilder som kommer senare i  ett annat inlägg :)
I veckan har det inte hänt så speciellt mycket. Va i stallet igår med Pullan, Sofie och Amanda och sen va Pullan och jag på djurrunda. Den blev inte så lyckad. Såg typ bara 5 älgar. Men i måndags då jävlar såg vi massa djur. typ 15 vildsvin, 10 älgar och sen massa råddjur och harar. (Y)

M
en ska lägga mig i soffan nu och kolla på unga mödrar. Sen blir det att städa lite, hoppa in i duschen och sen vidare mot hultsfred för attt hämta älskling som är och tränar just nu. :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

090924

Va hos doktorn och kollade mitt knä idag. Såg inte så jätte bra ut men för att kolla hur läget såg ut så tömde han mitt knä på vätskan som fanns i de, för att se om de va blod eller inte. Och de va blod men förhoppningsvis kommer de läka och bli bra. Får kanske tömma de igen nästa vecka om de inte blir bättre. Känner redan att svullnaden börjar komma tillbaka, men  hoppas de går över tills imorgon.

Imorgon ska jag, baby, mamma och syster till Öland på skördefesten. Hoppas de blir skoj :)
Men nu ska jag och baby krypa ner i sängen och kolla på OTH ♥ Så godnatt :)

Älskar dig David

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

090923

Godmorgon, tänkte bara skriva lite kort innan man ska in till köket. Undra vad de blir för käk idag ? :)  Baby ska ut o vandra idag och kommer hem på fredag. Hoppas han får de skoj, jag är inte avundsjuk ett dugg ;) 

Igår kom brudarna till mig . Vi drack te och kollade på idol och åt grymt goda muffins som Lisa hade bakat. Mumma. Måste göras om mina vänner :) 

och vad häner i helgen då? Någon som kanske ska te pumpen ? 

Nu måste jag byta om.Ha en bra dag! Byeeeee

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

090921

Tjaa! Hoppas allt är bra med er alla. Med mig är det kanon om man bortser från mitt knä. De har inte blivit bättre tyvär utan sämre typ. Men ska te läkaren på torsdag så då får jag se vad han säger om att. Men annars så rullar livet på :) Hihi måste bara säga att lilla Tussan trillade i dammen igår. Haha stackaren! Skrattade lite då faktiskt. Men här kommer lite bilder på henne ( innan hon trillade i )







Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

090917

David här, ligger just nu i sängen med världens underbaraste Fanny :), dock får hon inte läsa vad jag skriver för då blir det inte alls lika roligt.

Vet inte alls riktigt vad jag ska skriva, mer än att jag har världens underbaraste flickvän :)
Idag har vi bakat äppelkaka, jag vispade ihop smeten och Fanny dekorerade smeten med äpplen som vi tog från deras äppelträd. Kanongött blev det, men allt blir lite bättre i Fannys sällskap <3

Sedan kollade vi på Idol, tyckte ingen var särskilt bra idag faktiskt, ingen som stack ut direkt.
Nu ligger vi som sagt i sängen och lyssnar på musik och ska se på One Tree Hill. Riktigt bra serie som jag inte tittat på innan jag träffade Fanny.

Vill bara avsluta med att säga att DU Fanny Susanne Lampert Petersen är det bästa som finns, du är både vacker och en underbar flickvän. Jag kan skatta mig lycklig att just du har fallit för mig :)

God natt peeps och sov gött. Det vet jag iaf att jag ska göra bredvid världens finaste tjej. iiiiih

Peace Out

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gokväll

Satan vad lätt de är att fastna vid datan. Tänkte att jag bara skulle kolla läget lite innan jag gick och la mig och jag har redan suttit i 20 min .. Men nu ska jag snart krypa ner i sängen men utan baby :/ Fast får sova med han imorgon istället. Hihi :*  
Och nu ikväll så har jag kollat på kenny starfighter begins, rolig film! :D Och sen varit på djurrunda ^^
Imorgon har vi öppet i skolan också, undra vad vi ska bjuda på för mat imorgon. Hoppas de blir något smarrigt :) Men ska jag sova Pussssssss 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

090915

Va ett litet tag sen jag skrev, men har inte haft tid typ. I fedags hade vi match, då vi vann med 1-0 och sen va vi  på födelsedagsfest hos fia. I lördags åkte jag, David, Pull och Fie till Linköping och shoppade lite :) Och i söndags hade vi macth igen plus att mitt knä gick åt helvete så har fått gå på kryckor men nu idag känns de lite bättre men gör fortfaraden ont..  Annars så rullar livet på bra, plus att jag har världens underbaraste pojkvän som får mig att må toppen. Har underbart kul med dig baby :)
Men nu ska jag gå o plocka ut diskmaskinen :S Jippi! Skriver igen senare ikväll :)
        


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ojsan


Fanny är visst brunett nu. Kanske passade bättre i blond men man vänjer sig :) Skönt att göra en förändring, har varit blond i 2 år nu . Men de kommer nog bli så att jag kommer börja om från början och lägga i slinger och bli blond till sommaren igen. Men skönt att va mörk nu till hösten och så :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

:O:O:O

Sitter o slingar håret nu och de ser väldigt mörkt ut :O

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Min lilla kusin


Så himla söt :) Haha

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

090904


Sitter uppe på hr just nu. Ska snart gå ner till skolan och äta lunch. Har även skolfoto idag och sen ska jag klippa mig vid 4 också. Ska bli skönt att bli av med håret :)  Och ikväll blir det att vara med baby och imorgon åker jag till Västerås och träffar pappa. Ska tillbringa natten på hotell, vi ska gå på bio och äta god mat också. ( Detta är min present får pappa). Men nu ska jag kila. Ha de gött!!

     
  First Hotel Plaza



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snart match. Kroossssa!

Kom hem från skolan för ett litet tag sen och just nu sitter jag och laddar lite inför matchen mot Hfk klockan 18.00. Synd att typ hela laget är förkylda men hoppas vi kan ge allt vi har ändå. :)  Kanske ska ta en macka eller något innan matchen. Ja de är nog bääst. Byeeee :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

090902

Grattis Lisa till körkortet ! :D

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ledig idag och det är underbart väder!

Vaknade för en liten stund sen, har precis käkat frukost. Ska ner till banken nu snart och sätta in lite pengar, sen blir de att fixa o styra lite . Ska även in till baby i eftermiddag. Saknar dig :) .Men nu kanske de är bäst att jag sätter fart om jag ska hinna med något utav det jag har tänkt mig. Ha en bra dag!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()