snart tillbaka

Tillbaka den 1 november  :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

091016

Idag blir det att städa och kolla på innebandy! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

091015

Sitter i skolan just nu och väntar på att min sega mamma ska sluta jobba..
Idag blir det att:
#Plugga
#Promenad med Pullan
#Bära ut soffan, bära in en ny och fixa lite ( bild kommer senare )
#Städa rummet

Så de finns lite att göra idag.  :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Zzzzzz

Måste plugga men är grymt trött.. Kanske sova en timme och sen plugga och sen åka till älskling :) Ja så gör vi :D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Okt. 13, 2009

Sitter i  skolan och slutar typ snart. Gött!!! Skulle egentligen till tandläkaren idag vid 13.00. Men eftersom jag är förkyld och börjat hosa så fick mammi ringa och avbokade, så jag fick en tid vecka 45 istället. :)
Idag så händer det inte så mycket.. Ska till älskling senare ikväll, det är typ de ända jag vet än så länge..
Men nu ska jag  börja på min redovisning. Ha det bra så länge :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

091010

Har precis gjort mig i ordning. Ska iväg till vena snart för att äta med laget sen ska dom vidare på gocart. Men jag ska ej följa med dit för att jag vågar inte köra om pga mitt knä, vill inte att det ska hända något med det. Så jag ska åka till älskling i Målilla istället och kolla på fotboll hemma hos Martin..
Igår va jag hos Tilda på födelsedagskalas. Hade faktiskt ganska kul. Så tack Tilda för en bra kväll :) ♥
Men nu ska jag fixa lite innan jag åker. Ha en bra lördag nu  :) Pusssssipussss

Idag är Fanny lockig :)
                         

                                                                    

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Saknar min snutt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Irriterad

Ja jag är faktiskt lite irriterad just nu på min dåliga svenska lärare som är sämst på att lära ut saker och ting. Har en uppgift som ska vara klar på torsdag alla har börjat men typ ingen fattar riktigt hur man gör. Jag har avslutningen kvar o skriva och det går typ skit dåligt. Så nu lägger jag ner detta. Inte mitt fel att läraren är sämst..
Men men fick iallafall hem min mobil idag. Och jag är jätte nöjd. Fattar inte allt hittills men jag lär mig nog med tiden. hihi :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

091005

Heeeej! har faktiskt haft en ganska bra dag idag. Har pluggat lite och varit inne i vimmerby en sväng. Hittade en vinterjacka som jag ska gå o köpa imorgon (Y) Sen så beställde jag min mobil igår, så jag får hoppas att den kommer imorgon eller på onsdag :) Och imorgon så går vi bara till 11 och sen ska vi käka på HR. Mums! Det va typ det jag hade och skriva ikväll. Ha en fortsatt bra kväll :)

( Älskling, jag tycker du är jätte duktig som håller på att sluta snusa. Hoppas du vet det! )

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ibland blir jag så trött på allt..

Tur att jag har min bästa vän Julia Ljungberg och min älskade David Dosé vid min sida. Hade inte klarat så mycket utan er ♥♥

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

091004

Fy vilket tråkigt väder det är, grått och kallt.. Fast älskling och jag va ute på en promenad förut och då var det blå himmel och solen sken. Men tyvär så kunde vi inte gå så långt eftersom mitt knä typ har blivit sämre igen. Sitter här nu och har massa ont nu. Baby får smörja in mig sen :) Och det är jag värd eftersom jag fick ta hand om han igår. David va visst lite klantig igår och skulle hoppa över en grind som va inomhus och slog i huvudet i dörrkarmen och trillade i golvet. Fan så klantig man kan va :D 

Sen har jag grymt mycket funderingar om min mobil. Vet inte om jag ska ta försäkring på den? Sen hörde jag också att hemförsäkring kan täcka sprickor och sånt. Så får prata med mammi om det :)
Men nu ska jag lägga mig i soffan. Hörs sen :*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Flickan som lekte med elden.

Har precis varit på bio och sett flickan som lekte med elden. Tyckte faktiskt den va bättre än första filmen, det hände mer och det var mer spänning, men slutet va sämst. Så nu vet ni xD
Har precis satt in varma mackor i ugnen. Älskling va lite sur så tänkte att varma mackor kanske kunde muntra upp han lite. Stackaren håller nämligen på att sluta snusa. Sur och irriterad är han hela tiden :D Men hoppas de blir bättre snart. ;) Men nu ringde klockan. Måste kila nu innan mackorna blir svarta!! Byeeeeee

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

091002

Ska snart åka iväg och kolla på innebandy med älskling. Han fick inte vara med idag pga att övergångs papperna inte var klara. Så han får tyvär vänta till nästa match, men vi ska åka och kolla idag ändå. Man måste ju hejja på sitt team liksom ;)
Skolan idag va ganska chill, va och tittade på mobil också och hittade en annan som jag ska ha. Ska nog beställa den på måndag tror jag :) Ska bli skoj med något nytt. Bild på mobilen kommer när jag fått hem den. Hihi
Men nu ska jag kila. Ha en fortsatt bra kväll ...För det ska jag ha ! :*

Pussssssssssssssss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

091001

Fan jag hatar när man råkar trycka på en knapp så allt försvinner. Har suttit här nu och skrivit och så råkar man trycka på en knapp så allt bara kryssas ner. Bra Fanny Lampert!!! Men men inget att deppa över..
Har precis kollat på idol. Idag va det sådär. Va väl typ någon som va bra bara. Så vi får se vilka 2 tjejer som går vidare.
Idag har det varit väldigt tråkigt och kallt väder. Brrrr!! Måste köpa en vinterjacka nu snart så fort jag fått ihop pengar. Plus att jag mpste köpa en ny mobil också. Funderar på en Sony Ericsson W980i. Så får se om jag kanske köper en sån imorgon :) Men nu ska jag och älskling krypa ner i sängen och kolla lite på OTH och mysa lite också såklart :)
Puss och godnatt :*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()